Dugaan untuk sekian kalinya


Hai...uolls cer tengok gambar apa kat atas tu...yee..gambar minyak cap kapak kan..
Lately, asal berterawikh sure me akan bersin-bersin dan selsema lepas tu.. :(
Bukan setakat masa berterawikh je, asal lepas bersahur pasti akan bersin..bukan sekali tau uolls..tapi berkali-kali me bersin..sampai hidung me sakit la...then, kepala me akan sakit lepas bersin banyak kali..
so, minyak cap kapak la yang me guna bagi nak kurangkan selsema...
Maybe, ini adalah salah satu ujian bagi me dalam bulan Ramadhan kali ini..pape pun think positive kan..
Semoga me terus bertahan untuk menempuhi saki baki hari untuk berpuasa.. :)
senyumm lagi ^_^

1 comment:

  1. dugaan..xlama dah ramadhan akan meninggalkan kita..

    ReplyDelete

Copyright by ungutinta.blogspot.com