Rezeki : Untung sabut timbul lagi



Assalammualaikum

Alhamdulillah...entri yang lepas me ada cerita pasal dugaan;cermin pintu kereta me pecah kan...so entri kali ni me nak kongsi cerita gumbira pula.. :)
Dalam entri Rezeki : Untung sabut timbul bulan lepas me ada share pasal contest yang me join kan..(pada uolls yang tak tahu contest apa yang me join,boleh klik kat link tu ye.. )..So gambar kat atas tu, adalah hadiah yang me dapat sebab menang contest yang me join tu..yeayyy...alhamdulillah...me dapat power bank... :) walaupun hadiahnya tak se gah mana, pada me itu semua tak kisah..janji datang dari usaha me sendiri kan...
Sebelum ni memang ada plan nak beli power bank ni, bila dah dapat power bank free ni tak jadilah me nak beli..hihihi..
Sebenarnya bagus ada power bank.Bila blackout atau travel jauh-jauh,handphone bateri low boleh recharge balik guna power bank ni kan...
Lepas ni, power bank akan sentiasa me bawa walau ke mana sahaja..manalah tahu ada masa emergency ke kan.. :)
Anyways, terima kasih kepada SKMM

p/s : Terima kasih juga pada abang posmen, hantar hadiah ke rumah dengan selamat :)


3 comments:

  1. wah bertuahnya dapat powerbank. Aina dah lama nak powerbank tapi xkesampaian lagi. Tahniah :D

    ReplyDelete

Copyright by ungutinta.blogspot.com